logo Terberg Mobile
+31 (0)30 686 94 66

Service

Service is iets dat wordt mee verkocht, maar niet altijd wordt geleverd. Service staat bij ons op de eerste plaats omdat wij eenvoudig weg alleen genoegen nemen met tevreden klanten.

Reparatie
Ondanks de A-merken die wij leveren kan het wel eens voorkomen dat een toestel defect raakt en reparatie nodig heeft. Met behulp van het onderstaande formulier kunt u uw defecte toestel naar ons toezenden. Terberg Mobile stelt na ontvangst alles in het werk om uw toestel zo spoedig mogelijk aan u te retourneren.

Klik op onderstaande logo om het reparatieformulier te openen:Service_keyboard.jpg

Reparatieformulier

Instructies
Vul het formulier volledig en duidelijk in. Door het formulier te ondertekenen geeft u aan akkoord te gaan met de inhoud van dit formulier, wij verzoeken u dit formulier samen met het (kopie) garantiebewijs in te sturen naar Terberg Mobile. Sommige defecten vallen niet onder de garantievoorwaarden van de fabrikant. Toestellen met waterschade, stofschade, beschadigd display, val- & stootschade, elektrische schade en toestellen die zijn geopend door derden, zijn uitgesloten van garantie. Uiteraard worden er bij garantiezaken geen kosten in rekening gebracht en ontvangt u het toestel gerepareerd retour. In sommige gevallen kan afstand gedaan worden van het toestel; dit zal dan kosteloos zijn. Terberg Mobile is in alle gevallen een tussenpersoon die geen enkele invloed heeft op garantiebepalingen. Alle bepalingen zijn opgesteld door de fabrikant en voldoen aan de huidige wetgeving.

Bedrijfsvideo