logo Terberg Mobile
+31 (0)30 686 94 66

Vast Mobiel

Naam

 

Het nieuwe werken
Het nieuwe werken is medewerkers in staat stellen zelf te bepalen hoe, waar, wanneer en met wie ze werken. Onderstaand leest u een aantal oplossingen die bijdragen aan de realisatie hiervan.

Vast – mobiel integratie
Bereikbaar zijn met één toestel? Met vast mobiel integratie bent u bereikbaar op het door u gewenste toestel. Wanneer u op uw vaste toestel wordt gebeld dan kunt u dit gesprek ook met uw mobiele telefoon opnemen, waar u ook bent!

Door het integreren van de mobiele telefonie met de vaste telefonie wordt het mobiele toestel volledig onderdeel van de telefooncentrale. Vast-mobiel integratie zorgt dat er één geïntegreerd communicatiesysteem is binnen het bedrijf. Dit biedt de mogelijkheid om onbeperkt onderling met elkaar te bellen en onderling met verkorte doorkiesnummers te bellen tussen vast en mobiel. Daarnaast zorgt dit voor maximale bereikbaarheid op het door de klant bekende telefoonnummer. Deze mogelijkheden kunnen wij realiseren op de bestaande centrale of een door ons te leveren VoIP centrale.

De voordelen van vast-mobiel integratie zijn:
• Maximale bereikbaarheid;
• U bent onder één nummer vast- en mobiel bereikbaar en u heeft één voicemailbox;
• U kunt via één druk op de knop een gesprek van uw gsm overnemen op uw vaste toestel;
• Is uw gsm bezet dan is eveneens automatisch uw vaste toestel ‘bezet’;
• U kunt via uw gsm gebruik maken van zaken als doorverbinden via interne (verkorte) nummers, ruggespraak en conferentiegesprekken opzetten;
• Overzicht voor de telefoniste.

Deze oplossing kan wellicht ook op uw bestaande communicatieplatform worden ingericht. Bel ons voor de mogelijkheden.

Device Management
Door de grote beschikbaarheid van bedrijfsgegevens op de smartphones is de beveiliging van groot belang. Met device management beschermt u de gegevens welke op de smartphones beschikbaar zijn. Terberg adviseert en ondersteunt op het gebied van beheersbaarheid en beveiliging van uw gegevens. Ook leveren en installeren wij de benodigde producten als een BlackBerry server, Exchange servers en benodigde diensten. Zo maken wij de e-mail veilig en bereikbaar voor uw bedrijf.
Doordat Terberg Mobile onderdeel is van Terberg Voice & Data Systemen zijn er raakvlakken met bedrijfstelefonie en de diverse data en voiceverbindingen. Hierdoor zijn wij in staat verregaande advies te geven over al uw communicatie vragen en hebben wij de expertise om dit te implementeren.

 

 

 

 

Bedrijfsvideo