logo Terberg Mobile
+31 (0)30 686 94 66

Wat doen wij

Terberg Mobile is meer dan een onafhankelijke aanbieder van mobiele abonnementen en alle bijbehorende hardware. Wij managen uw telecomzaken met als doel voor u het voordeliger en makkelijker te maken. Het blijft dan ook niet bij het geven van advies in het beginstadium maar ook gedurende de contractsperiode. Zo houden onze medewerkers in de gaten of er aanpassingen op de bestaande abonnementen gedaan moeten worden. In de keuze van een smartphone en eventuele e-mailserver kunnen wij u ook adviseren en de implementatie uitvoeren. Kortom, wij nemen u zaken uit handen en u mag van ons nét wat meer verwachten.

Onze mogelijkheden:

Vast – mobiel integratie (convergentie)
Door het integreren van mobiele telefonie met uw vaste telefonie wordt het mobiele toestel volledig onderdeel van de telefooncentrale.

Mobiel bellen
De keuze voor het juiste mobiele abonnement is niet altijd gemakkelijk. Met name de vele verschillende abonnementsvormen en providers maken dit extra moeilijk. Door een uitgebreide analyse van het mobiele belgedrag binnen uw organisatie kunnen wij u van een objectief advies geven.

Device Management
Door de grote beschikbaarheid van bedrijfsgegevens op de smartphones is de beveiliging van groot belang. Met device management beschermt u de gegevens welke op de smartphones beschikbaar zijn. Terberg adviseert en ondersteunt op het gebied van beheersbaarheid en beveiliging van uw gegevens.

Veel mogelijkheden
Wij bieden u de beste deal bij de operators. Tevens kunnen wij hier een adviserende consultancy rol in spelen.

Trainingen en presentaties
Hebben de medewerkers van uw organisatie behoefte aan informatie op elk gewenst tijdstip dan zijn smartphones de uitkomst. Naast het leveren van de hardware en abonnementen verzorgen wij desgewenst gebruikerstrainingen en presentaties op maat. Ook zorgen wij voor het aanmelden van de smartphones op de server en de bijbehorende administratieve zaken.

Waarom Terberg Mobile?

Wij leveren de toegevoegde waarde waar u wel wat aan hebt!

 

Bedrijfsvideo